ADIYAMAN / MERKEZ - Rekabet Kurumu Ortaokulu

MEHMET YETER - OKUL MÜDÜRÜ

1976 yılında Adıyaman Büyükkavaklı Köyü´nde doğdu. 2020 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Tarih Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. 2001 yılında Adıyaman Besni Çomak İlköğretim Okuluna Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak atandı. Aynı okulda 4 yıl Müdürlük yaptı. 2004 yılında müdür yardımcılığı sınavını kazandı ve aynı okulda müdür yardımcısı oldu.

İdareci olarak görev yaptığı Çomak İlköğretim Okulunda; Bahçe ihata duvarının yapılması, düzenlenmesi, kaloriferin yapılmasında emeği geçti.  2008-2016 yılları arasında Gazi Ortaokulunda müdür yardımcılığı yaptı. Gazi Oratokulunun arşivinin düzenlenmesinde çok emeği geçti. (100.000 öğrencinin bilgilerinin bilgisayara kaydedilmesi)

2018-2023 yıllarında Milli İrade Ortaokulunda Müdürlük görevinde bulundu. Ağustos 2023 tarihinden itibaren Rekabet Kurumu Ortaokuluna Müdür olarak atandı.